Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Gong ter opening van het Euronext TechShare Programma 2017-2018

Als start van de derde editie van het Euronext TechShare programma –2017-2018 luiden de nieuwe Nederlandse deelnemers en partners van dit seizoen de gong. TechShare is een educatieprogramma speciaal gericht op snelgroeiende en innovatieve techbedrijven, die meer willen weten over het proces rondom een beursgang. Het programma helpt eigenaren en bestuurders van techbedrijven om de functie en dynamiek van de financiële markten beter te begrijpen. CEO’s van de deelnemende partijen zijn zo beter in staat om de mogelijkheden van een beursnotering en de kansen ervan te beoordelen in relatie tot hun strategie en groeiambities.

Lees verder

Scale-Up Dasboard live!

Brainport Network heeft samen met onderzoeksbureau KplusV een onderzoek gedaan naar de scale-ups en groeiondernemingen in Noord-Brabant en Limburg. Met de lokalisatie van 323 scale-ups en groeiondernemingen in de regio is een praktische, actuele dataset verzameld, die jaarlijks up-to-date gehouden wordt. Bij de gelokaliseerde bedrijven is de kapitaalbehoefte geïnventariseerd. Deze informatie is overzichtelijk opgenomen in het dashboard van Brainport Network dat publiek toegankelijk is. De informatie die gevoelig van aard is, kan alleen worden ingezien door de directe partners van Brainport Network die hiervoor toegang hebben gekregen.

Lees verder

Sessie Financiering voor het mkb - 27 september

Zoekt u financiering en wilt u verschillende financieringsopties zo effectief mogelijk benutten? Welke financier past het beste bij uw plannen? Deze bijeenkomst, georganiseerd door Station 88 Huis voor ondernemerschap en innovatie, levert u inzicht in de mogelijkheden die verschillende financiers u kunnen bieden. De sessie biedt ruimschoots mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Lees verder

Bedrijven kunnen geen personeel vinden en toch zijn er 1,2 miljoen mensen zonder werk, hoe kan dat?

EINDHOVEN - De economie trekt weer aan. Het bedrijfsleven zit te springen om personeel, maar dat wil nog niet zo vlotten. Aan de andere kant zijn er in Nederland 1,2 miljoen mensen zonder werk, maar die graag aan de slag willen.

Lees verder

Provincie wil €600 miljoen samenbrengen voor groeibedrijven

‘s-Hertogenbosch, 13 juli 2017 – De provincie Noord-Brabant wil verschillende investeringen samenbrengen om innovatieve mkb-bedrijven vooruit te helpen. Zij gaat daarvoor een mkb-plusfaciliteit oprichten. Snelgroeiende bedrijven kunnen daar terecht voor leningen en participaties van ongeveer €10 tot €30 miljoen. Gedeputeerde Staten schrijven dit vandaag in een voorstel aan Provinciale Staten.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInGoogle PlusEmail