Op de hoogte gehouden worden?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws / Kapitaal / 24 april 2019

9 mei Brabant Groeit! Groei je mee?

19% van de groeibedrijven uit de Top 250 Groeibedrijven 2019 is gevestigd in Brabant. Daarmee staat deze provincie op de derde plaats in deze Top 250. Op 9 mei organiseert nlgroeit samen met Lead2Deal het event ‘Brabant Groeit!’. We nodigen jou, groeiondernemer, daar graag voor uit.

Je breidt je netwerk uit, je leert van ervaren topondernemers en groei-experts en je hebt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Maar bovenal geeft klankborden met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, je al een enorme zet in de goede richting.

Wil je dit niet missen? Meld je meteen aan!

‘Brabant Groeit!’ is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. We willen jou, ambitieuze ondernemer (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), challengen! En we willen je vragen om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. Ken jij in je netwerk ook een ambitieuze ondernemer die aan de voorwaarden voldoet? Geef zijn of haar naam door via het aanmeldformulier en wij zorgen voor een uitnodiging!

Versnelling van je groei

  • Op het hoofdpodium gaat Kees de Jong in gesprek met nlgroeit groei-ambassadeur René Frijters over zijn groei-ervaringen. Hoe heeft hij zowel Alex Beleggingsbank als Knab tot een succes weten te brengen?
  • Ook interviewt hij Rob Peters van Handpicked agencies. Ooit met zijn vieren begonnen, is dit bedrijf nu uitgegroeid tot een familie van zeven bedrijven, die diverse awards heeft gewonnen in de Emerce 100. Wat maakte dat zijn bedrijf zo groeide?
  • ‘Rondetafelgesprekken’. Je gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan gedacht had. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • ‘Netwerkborrel’. We sluiten af met een korte informele borrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Heb je een gaaf plan of een prangende groeivraag en wil je nog even sparren met die ene topondernemer of mentor? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

Het kan allemaal!

Brabant Groeit! Groei jij mee?

Deelname aan het event is kosteloos. Kom je ook? Meld je aan! We zien je graag op 9 mei! Klik hier om meer te lezen over dit event.

Meer nieuws